.

Един от синовете на Джоли и Пит има спешна нужда от психолог

Един от синовете на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит – 7-годишният Пакс, има спешна нужда от психолог, твърдят близки на семейството. Последните слухове около двете знаменитости гласят, че децата им все по-трудно се справят

Един от синовете на Джоли и Пит има спешна нужда от психолог
class="postbody">Един от синовете на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит – 7-годишният Пакс, има спешна нужда от психолог, твърдят близки на семейството.

Последните слухове около двете знаменитости гласят, че децата им все по-трудно се справят с цялото това внимание, насочено към тях. Те живеели под постоянно напрежение, което започнало да се отразява и на психиката им. Най-лошо било положението при осиновения от Виетнам Пакс, който започнал да проявява агресия към останалите си братя и сестри.

„Той все по-често започна да ги подлага на всякакъв тормоз. Най-често взима на подбив 5-годишната Шайло, но нерядко се закача и с батко си Мадокс”, разкри източник, близък до семейството на Джоли и Пит.

Ако се вярва на слуховете, холивудските актьори от известно време насам са наясно с възникналия проблем. Ето защо те решили, че ще е най-добре, ако Пакс започне да посещава психолог, който да му помогне да се пребори с агресията си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...