.

Кели Озбърн обяви Кристина Агилера за дебела

Дъщерята на британския рок музикант Ози Озбърн – Кели, си позволи публично да обяви поп звездата Кристина Агилера за дебела. Коментирайки облеклото и външния вид на русокосата изпълнителка по време на скорошния концерт, организиран в памет

Кели Озбърн обяви Кристина Агилера за дебела
class="postbody">Дъщерята на британския рок музикант Ози Озбърн – Кели, си позволи публично да обяви поп звездата Кристина Агилера за дебела.

Коментирайки облеклото и външния вид на русокосата изпълнителка по време на скорошния концерт, организиран в памет на Краля на поп музиката Майкъл Джексън, Кели заяви, че самата тя никога не е била толкова дебела, колкото поп певицата.

„Гледам я и си мисля: „Да, тя определено е качила някое и друго кило, но облеклото й е просто отвратително. Дори да се абстрахирам от фигурата й, този тоалет е просто покъртителен”, заяви водещ на британско телевизионно предаване.

Именно тази забележка пък провокира Кели Озбърн най-накрая да излее чувствата, които таи към Агилера от дълго време насам, отговаряйки: „Да, така е. Тя ми казваше, че съм дебелана в продължение на много години. Аз обаче никога не съм била толкова дебела”.

В действителност през 2008 г. Озбърн се взе в ръце и за по-малко от година успя да извае страхотна фигура. Агилера пък в последно време изцяло е занемарила външния си вид.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...