.

Азис дължи пари, заплашват го, че ще остане без пръсти

Поп-фолк певецът Азис е задлъжнял. Той трябва да върне 3 000 000 лв. на кюстдендилски лихвари. Азис е взел съответната сума преди близо 2 години, защото е имал нужда да си купи оборудване за своето студио за клипове и звукозаписи. Първоначално пев

Азис дължи пари, заплашват го, че ще остане без пръсти
Поп-
олк певецът Азис е задлъжнял. Той трябва да върне 3 000 000 лв. на кюстдендилски лихвари. Азис е взел съответната сума преди близо 2 години, защото е имал нужда да си купи оборудване за своето студио за клипове и звукозаписи.

Първоначално певецът взел 1 000 000 лв. Малко по-късно той бил предупреден, че в най-скоро време трябва да върне сумата, защото иначе щяло да се стигне до доста неприятни неща.

Кредиторите се свързали няколко пъти с него по телефона и му отправили сериозни заплахи.

Преди няколко дни непознат мъж му звъннал и го заплашил, че ще остане без един пръст на лявата си ръка, ако не възстанови заетата сума в кратък период от време.

Азис бил доста притеснен от случилото се, защото когато получил парите подписал, че лихварите имат право да му вземат колите и имотите, ако не им се разплати. До този момент певецът е възстановил едва 100 000 лв.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...