.

Фенка на Бийбър твърди, че има дете от него

Истински скандал се завихри тези дни около канадския певец Джъстин Бийбър. Негова 20-годишна фенка твърди, че е има дете от него. От публикация в Contactmusic става ясно, че младата жена дори е завела съдебно дело срещу непълнолетния изпълнител

Фенка на Бийбър твърди, че има дете от него
class="postbody">Истински скандал се завихри тези дни около канадския певец Джъстин Бийбър. Негова 20-годишна фенка твърди, че е има дете от него.

От публикация в Contactmusic става ясно, че младата жена дори е завела съдебно дело срещу непълнолетния изпълнител, в което ще настоява той да й изплаща пари за издръжка на 3-месечното й бебе. Освен това, тя държи Бийбър да си направи тест за бащинство, с което да потвърди думите й.
 
20-годишната калифорнийка твърди, че миналата година през октомври е правила секс с тийнейджъра в бекстейджа, след един от концертите му в Лос Анджелис, в резултат на което е забременяла.

Адвокатите на Бийбър обаче отричат категорично това твърдение, обявявайки го за „злонамерено, клеветническо и очевидно невярно”. Те са готови да използват всички позволени средства, за да защитят 17-годишния певец от исканията на младата дама и да докажат, че думите й са лъжа.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...