.

Джъстин Бийбър продава змията си на благотворителен търг

Канадският певец Джъстин Бийбър възнамерява да продаде змията, която си отглежда вкъщи, на благотворителен търг. 17-годишният изпълнител е взел решението да се раздели с боата удушвач на име Джонсън, която си купил съвсем наскоро, за да подкреп

Джъстин Бийбър продава змията си на благотворителен търг
class="postbody">Канадският певец Джъстин Бийбър възнамерява да продаде змията, която си отглежда вкъщи, на благотворителен търг.

17-годишният изпълнител е взел решението да се раздели с боата удушвач на име Джонсън, която си купил съвсем наскоро, за да подкрепи неправителствената организация “Pencils of Promise”, която се занимава с изграждането на училища и осигуряването на равен достъп до образование на децата от развиващите се страни.

Началната цена на студенокръвното влечуго бе 1000 долара, но малко след старта на наддаването за него вече имаше предложение за 1750 долара. Организаторите на благотворителния аукцион се надяват, че до 29 ноември, когато търгът ще бъде закрит, цената на змията ще се вдигне значително.

Всъщност това не е единственият опит на Бийбър да спонсорира целите на организацията “Pencils of Promise”. В началото на месеца той обяви началото на “Believe Charity Drive” – негова лична кампания, чиято цел ще е да натрупа колкото се може повече парични средства за благотворителност.

„Стартирам тази кампания, защото знам от личен опит, че, ако вярваш в мечтите си, всичко е възможно. Главната цел на “Believe Charity Drive” е да подпомогне благотворителни организации, които правят света едно по-различно и по-добро място”, заяви в свое скорошно интервю тийн звездата.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...