.

Отново самоубийство на тийнейджър заради несподелена любов

Самоубийството на 15-годишния Милен Сашев  разтърси каспичанския квартал Калугерица във вторник. Днес бе погребението на момчето. Говори се, че тийнейджърът   е решил да се самоубие заради несподелена любов. Във вторник осмокла

Отново самоубийство на тийнейджър заради несподелена любов
style="font-size:9pt;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;" id="internal-source-marker_0.4651857018672242">Самоубийството на 15-годишния Милен Сашев  разтърси каспичанския квартал Калугерица във вторник. Днес бе погребението на момчето.

Говори се, че тийнейджърът   е решил да се самоубие заради несподелена любов. Във вторник осмокласникът е намерен  увиснал на въже в двора на съседите.

Според разследващи, няма оставено писмо от момчето. Мобилният му телефон бил изключен, а всички съобщения, клипове  и контакти в него били изтрити.

Съседи твърдят, че Милен бил много влюбен в съседското момиче - Ебру.  Нейните родители, обаче, не го харесвали и не й разрешавали да контактува с него.

Някои пък  говорят, че момчето е посегнало на живота си, защото учителката по география го била изгонила от час /?!/.

В понеделник  осмокласникът се върнал от училище, след като бил изгонен от часа по география, нацепил дърва, запалил печката вкъщи и  казал, че излиза. Не се прибрал, обаче, цяла нощ.  А на сутринта комшията го намерил обесен.

Какво става с нашите деца напоследък? Животът е нещо толкова ценно, защо тези деца  постъпват по този начин, каква е причината, никой не може да каже. Връзката между родители и деца се къса напоследък,  тийнейджърите  трудно споделят с родителите си, а родителите, от своя страна, не обръщат внимание на децата си, не ги изслушват, не се опитват да ги разберат... И ето какво става, отива си от този свят едно  дете, а животът е бил пред него...

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
reni980
преди 11 години
0
2
!
Отговори
ужас и аз съм с несподелена любов и съм мислила за самоубийство но съм се отказала защото така нищо няма да спечеля нито да променя...но едва ли се е самоубил защото са го изгонили от час
Страница 1 от 1