.

Миша Бартън - преди дебело момиче, сега красива слаба жена (+ снимки)

Миша Бартън стана световноизвестна след участието си в хитовия сериал "Ориндж Каунти : Кварталът на богатите". След като той приключи, нейната кариера тръгна надолу и актрисата започна да прави доста нередни неща - беше заловена да шофира в

Миша Бартън - преди дебело момиче, сега красива слаба жена (+ снимки)
Миша Бартън стана световноизвестна след участието си в хитовия сериал "Ориндж Каунти : Кварталът на богатите". След като той приключи, нейната кариера тръгна надолу и актрисата започна да прави доста нередни неща - беше заловена да шофира в нетрезво състояние, обвиняваха я в притежание на наркотици и известно време бе в психиатрична клиника. На всичкото отгоре качи доста излишни килограми.

По едно време в интернет пространството бяха пуснати нейни снимки, на които Миша бе по бански и се намираше на плажа в Австралия. На кадрите ясно си личеше, че актрисата е напълняла и има целулит по краката си.

На Миша й бяха нужни няколко години, за да се справи с проблемите около себе си. В момента тя е напълно преобразена, слаба, красива и най-важното - изглежда истински щастлива.

На снимките си личи, че актрисата вече може да се похвали със слабо тяло, перфектни форми и чар. Очаква се в най-скоро време да вземе участие в някой касов филм или сериал.

















Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...