.

Българските звездни сватби на 2011 година

Ралица Солакова
Българските звездни сватби на 2011 година

През 2011 година доста двойки взеха решение да узаконят любовта си, като минат под венчилото. На това се решиха доста политици, спортисти и известни личности.

Първи се врекоха един на друг на вечна вярност Венета Харизанова и нейният приятел Емил, които имаха 10-годишна връзка, преди да узаконят връзката си.

Певицата Силвия Кацарова за втори път бе булка, този път мина под венчилото със своя любим Любо. Двамата се познават от тийнейджърските си години, после пътищата им се разделили, но ето, че съдбата бе благосклонна към тях и те вече са законно семейство.

Кремена и Маги Халваджиян вдигнаха доста екстравагантна сватба. Двамата са женени от години, но взеха решение да подновят брачните си клетви.

Валери Божинов се разведе с бившата си съпруга Алисия и веднага заведе до олтара своята нова любима - Николета Лозанова. Двамата се врекоха един на друг в Правец по време на сбора на футболните национали.

Бизнесменът Красимир Гергов и неговата половинка Деница вдигнаха най-скъпата българска сватба. Двамата чуха сватбения марш в Тоскана, като церемонията бе водена от архимандрит Климент от Българската православна църква в Рим.

През 2011 година бе вдигната и още една доста луксозна сватба - тази на Стайко Стайков и Алекс Арабаджиева. Церемонията се проведе в Несебър, а след това партито продължи в 5-звезден хотел в Елените.

Има и представители от политиката, които минаха под венчилото - външният министър Николай Младенов и Димитър Стоянов от "Атака". Яне Янев също се врече на вечна вярност на своята половинка Галя.

Деси Зидарова и Йоанна Буковска също казаха "да" на своите избраници.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...