.

Джъстин Бийбър зарадва своя болна фенка

Джъстин Бийбър зарадва своя болна фенка

Канадският певец Джъстин Бийбът последва примера на половинката си Селена Гомес и също зарадва своя болна фенка.

 

Благодарение на една Facebook кампания световноизвестният изпълнител научил, че 6-годишната Авалан Рут, която е огромна негова почитателка, страда от рядка форма на неизлечим мозъчен тумор. Ето защо той решил да отпътува за Ню Йорк, за да се срещне с нея и родителите й и да им вдъхне кураж.

 

Бийбър поканил Авалан в хотелската си стая и двамата прекарали там два часа в игри и забавления, както и в похапване на вкусни кексчета.

 

„Днес прекарах деня си с едно специално малко момиче. Това беше едно от най-невероятните преживявания, които съм имал. Тя е просто страхотна! Чувствам се вдъхновен от нея”, сподели в Twitter Бийбър.

 

Само преди около два месеца поп звездата Селена Гомес също зарадва своя болна фенка, като я посети в болницата, в която е настанена.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
vde
преди 12 години
4
5
!
Отговори
Този не измря ли в CSI, тия са за бой там, как може да не ползват истински патрони
maaarietta
преди 12 години
8
9
!
Отговори
Не мога да разбера защо всички толкова го мразите..? Какво толкова е направил..?! Аз не съм фен! Не слушам музиката му...но я се усъзнайте?! нито го знаете нито познавате какъв човек е той.. / не че аз го познавам, но не го и съдя ; ) /
Lucho
преди 12 години
5
12
!
Отговори
Много ли му беше трудно да помогне финансово на семейство? То всеки може да иде да ги надъха. А вие вместо да порицаете този *** (без никакво извинение), вие му отдавате чест.Все повече съм отвратен от публикуваните новини в сайта. Критиката е към новинарите.
an0nimn0
преди 12 години
5
17
!
Отговори
Къде се бараа..тцтц ;Д
Страница 1 от 1