.

Край на враждата между Анистън и Джоли

Изглежда, че дългогодишната вражда между холивудските актриси Дженифър Анистън и Анджелина Джоли е на път да остане в миналото.   Ако се вярва на слуховете, звездата от „Приятели” р

Край на враждата между Анистън и Джоли

Изглежда, че дългогодишната вражда между холивудските актриси Дженифър Анистън и Анджелина Джоли е на път да остане в миналото.

 

Ако се вярва на слуховете, звездата от „Приятели” решила да направи мил жест към бившата си съперничка за сърцето на Брад Пит, като й изпрати красив букет с цветя, с който я поздравила за излизането на големия екран на режисьорския й дебют „В земя на кръв и мед”.

 

„Брад прати на Джен запис с филма на Анджи. Тя много го хареса и реши да поздрави Анджи за перфектната й работа като режисьор. Това е поредното доказателство, че взаимоотношенията между двете вече са много по-добри от преди. В момента Джен е много щастлива с Джъстин Теру и смята, че болката, която е преживяла в миналото, си е струвала, тъй като без нея сега едва ли щеше да оценява толкова това, което има”, разкри близък приятел на 43-годишната актриса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...