.

Хилъри Дъф и Майк Комри се сдобиха с първото си дете

На 20 март(вторник) Хилари Дъф и съпругът й Майк Комри се сдобиха с първото си дете, съобщи hollywoodlife.com. Два дни по-късно тя сподели радостната новина в Twitter, където официално обяви, че има с

Хилъри Дъф и Майк Комри се сдобиха с първото си дете
Снимка: Reuters

На 20 март(вторник) Хилари Дъф и съпругът й Майк Комри се сдобиха с първото си дете, съобщи hollywoodlife.com. Два дни по-късно тя сподели радостната новина в Twitter, където официално обяви, че има син, който се казва Лука Круз Комри и тежи 3.35кг.. Хилари и Майк преливат от радост и вълнение и се чувстват като най-щастливите родители на света. Певицата Лиан Раймс е първата, честитила радостното събитие на звездното семейство.

 

Актрисата и бебето са в отлично здравословно състояние.

 

 

Хилари Дъф и Майк Комри минават под венчилото през август 2010 година. Тогава той е професионален хокеист, но решава да прекрати кариерата си. Година по-късно актрисата обявява, че е бременна.

 

Хилари е родена на 28 септември 1987 г. В Хюстън, Тексас. Тя има по-голяма сестра, Хейли Дъф, която също е актриса и певица. Освен с актьорство, Хилари се занимава и с музика. Тя има три RIAAcertfed-платинени албума и над 13 000 000 продадени копия по цял свят. Първият й албум се казва „Metamorphosis“, който бе заверен с тройна платина. След него Дъф направи още два албума - „Оная с тъпите филми“ и „Most Wanted“. Последният й студиен албум се казва „Dignity“и бе пуснат на музикалния пазар през април 2007 година. Три месеца по-късно той бе заверен със Злато.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...