.

Лейди Гага организира конкурс за най-оригинален постер

Ексцентричната американска певица Лейди Гага организира конкурс за най-добър постер на тема „Смелост”, пише Contactmusic.   Световноизвестната изпълнителка призовава многобройните с

Лейди Гага организира конкурс за най-оригинален постер
Снимка: reuters.com

Ексцентричната американска певица Лейди Гага организира конкурс за най-добър постер на тема „Смелост”, пише Contactmusic.

 

Световноизвестната изпълнителка призовава многобройните си почитатели, както и хората, които смятат, че имат творчески заложби, да създадат оригинален плакат в подкрепа на благотворителната й кампания за изкореняване на тормоза в училище и насърчаване на изграждането на едно по-толерантно общество.

 

 

„Обръщаме се към всеки, който смята, че притежава креативност, за да създаде визуално изображение на кампанията на фондация “Born This Way”. Преди всичко, постерът трябва да показва отдадеността и подкрепата на автора му към целите на фондацията”, коментира майката на 25-годишната певица – Синтия Германота, която е съосновател на благотворителната организация.

 

Лейди Гага и нейната майка ще изберат десетте постера, които най-много им допадат. След това на сайта на фондацията “Born This Way” ще се проведе финално онлайн гласуване, което ще определи победителя в конкурса. Неговата награда ще е автограф от изпълнителката и възможността творбата му да се превърне в главен постер на кампанията.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
berrynia
преди 12 години
1
2
!
Отговори
ей каква щедра награда
Страница 1 от 1