.

Шер застава отново пред олтара?

Есента дамата ще каже да на Тим Медвец в Лас Вегас

Шер застава отново пред олтара?
Шер, Снимка: Reuters

Шер е на 66 години, но това не ѝ пречи отново да облече булчинската рокля. Певицата, която е известна с безбройните си пластични операции, тази есен ще се омъжи за 42-годишния Тим Медвец в малък параклис в Лас Вегас, пише „National Enquirer".

 

„Шер и Тим планират да яхнат един чопър и да предприемат пътуване, която финална спирка е сватбен параклис в Лас Вегас", издаде приятел на звездата пред медията.

 

„Това е последният шанс за Шер в любовта. И тя трябва да благодари на синовете си Чаз и Илайджа Блу. Чаз седна до нея и ѝ каза: Мамо, порасни и се върни при Тим!", допълва източникът.

 

Двамата влюбени се срещнали тайно и продължили романса си оттам, откъдето го приключиха. Тим и Шер имаха връзка преди години и през 2008 г. за малко да вдигнат сватба.

 

Приятел до бъдещия младоженец пък издаде, че той е безумно щастлив. „Мислех си, че изкачването на Еверест е най-дивото нещо в живота ми, но да се оженя за Шер е по-голямо предизвикателство", споделил Медвец пред авера си.

 

Дивата има два брака зад гърба си. През 1963 г. тя се омъжи за Сони Боно, а 12 години по-късно поиска развод. В същата година тя се омъжи отново, този път за Грег Алман, но и този съюз не просъществува дълго – едва две години.

 

Сред завоеванията на Шер се спрягат имената на Том Круз, Вал Килмър, Уорън Бийти, Ерик Клептън и Ричи Самбора.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...