.

Скандалният сборник „Диагноза Тийн” бе официално представен

Премиерата на скандалния сборник „Диагноза Тийн” се състоя вчера (28.05.2009г.) в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”. Събитието привлече много тийнейджъри, а водеща бе ослепителната Диди - лицето и гласът на „Planet

Скандалният сборник „Диагноза Тийн” бе официално представен
Премиерата на скандалния сборник „Диагноза Тийн” се състоя вчера (28.05.2009г.) в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”. Събитието привлече много тийнейджъри, а водеща бе ослепителната Диди - лицето и гласът на „Planet Voice” по радио и телевизия “The Voice”. В представянето взеха участие Стефка Ангелова, управител на Издателска къща „Кръгозор”, и Александър Ненов, създател и мениджър на най-големия сайт за тийнейджъри в България – TeenProblem.net. Гостите имаха възможност да участват в различни игри и да печелят награди. Събитието завърши с много смях, запознанства и обсъждания на „тийнейджърски коктейл” с кока-кола и пуканки.

Вижте снимки от събитието ТУК и ТУК :) Вижте и официалния сайт "Диагноза тийн"!

„Диагноза Тийн” е съвместен проект на ИК „Кръгозор” и TeenProblem.net.

Сборникът е единствен по рода си и съдържа автентични текстове, написани от български тийнейджъри. „Диагноза Тийн” засяга най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за младото поколение. Първото издание на книгата се осъществява с подкрепата на „Соса-Соla”.




Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...