.

ЛИЦЕТО – Революционна програма за вечно млада кожа

Върнете часовниковите  стрелки назад с революционната програма на доктор Дорис Дей за вечно млада кожа!  Премахнете години от лицето си като промените своя живот! Погледнете се в огледалото. На колко години изглежда вашата кожа? Заб

ЛИЦЕТО – Революционна програма за вечно млада кожа
Върн
те часовниковите  стрелки назад с революционната програма на доктор Дорис Дей за вечно млада кожа! 

Премахнете години от лицето си като промените своя живот!

Погледнете се в огледалото. На колко години изглежда вашата кожа? Забелязвате ли издайнически бръчици или тъмни кръгове около очите? Липса на блясък? По-дълбоки бръчки?

Добрата новина е, че можете действително да върнете  времето назад и да забавите максимално процеса на стареене. Вие имате контрол над това как изглежда вашата кожа. Започвайки от тази минута, можете да промените вида на своята кожа и да изглеждате подмладени и свежи. Ще се изненадате колко лесно и бързо може да стане това! Информацията в тази книга ще ви даде не само полезни съвети за здравето и младостта на вашата кожа, но ще направи и още нещо – ще промени живота ви! Доктор Дей, известен дерматолог, знае, че красотата е много повече от доброто състояние на кожата. За да изглеждате добре, вие се нуждаете не само от ежедневна грижа за кожата си – вие трябва да се погрижите тази красота да извира отвътре - от начина ви на хранене, премахването на стреса, здравословния начин на живот. Да започваме...

Книгата съдържа  революционна програма за подмладяване и поддържане на кожата. Доктор Дей не вярва, че можем да остаряваме красиво – нейната максима е, че трябва да се погрижим да отложим максимално момента на състаряване. Тъй като кожата е като огледало на начина ни на живот, програмата на доктор Дей е насочена към всички аспекти на живота ни. След като подробно ни припомня каква е структурата на кожата, авторката се спира на главните причини, с които саботираме свежия си вид – неправилното хранене, прекомерното излагане на слънце, стреса, липсата на познания как да се грижим за кожата си и много други. В началото на книгата можем да направим и тест за видимата ни възраст. В края на книгата, след като сме следвали стъпка по стъпка програмата, бихме могли да проверим новия си резултат!

Подходът на доктор Дей за вечно млада кожа включва и антистресова програма, съвети за релаксация и за подобряване на самочувствието. Знаете ли, че част от дълбоките бръчки се дължат на постоянните гримаси, които правим, без дори да се усещаме? Спазването на няколко прости съвета за избягване на подобни гримаси вече ни карат да изглеждаме по-добре!

Отделна глава  е посветена на храните и добавките, които вредят или помагат на нашата кожа. Включени са лесни и апетитни рецепти за ястия, полезни за кожата. Разбира се, не са пропуснати и най-добрите домашно приготвени козметични средства. Самото им приготвяне е своеобразен начин за релаксация, което само по себе си вече ни влияе добре.

Подробно са разгледани витамините, минералите и веществата, помагащи на кожата да се съхрани свежа и млада възможно най-дълго време. Представени са различни козметични продукти и тяхното въздействие върху кожата.

Последната глава  на книгата е посветена на най-модерните  и съвременни начини и процедури  за подмладяване на кожата. Като специалист-дерматолог, доктор Дей подробно описва процедурите, тяхното действие, ефекти, периодът на въздействие, страничните симптоми и евентуалните рискове. Ако решите да прибегнете до подобни средства и процедури, ще можете да се ориентирате добре и да прецените кое от всичко би било най-подходящо за вас.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...