.

Галена провокира с ново видео

Поп-фолк изпълнителката Галена, която известно време отсъстваше от музикалната сцена, засне видео към едно от най-новите си парчета - „За последно”. За първи път песента беше представена пред публика в нощния бар на девинския SPA Hotel PE

Галена провокира с ново видео
Поп-фолк изпълнителката Галена, която известно време отсъстваше от музикалната сцена, засне видео към едно от най-новите си парчета - „За последно”. За първи път песента беше представена пред публика в нощния бар на девинския SPA Hotel PERSENK и още тогава даде заявка да се превърне в един от хитовете на певицата. Сега песента, дело на Калин Димитров и Тина Денчева, вече се сдоби и с видеоклип, вдъхновен от известна реклама на луксозно бельо, с участието на красивата италианска актриса Моника Белучи. Клипът провокира зрителите с мистериозността, загадъчността и сексапила, които една жена може да излъчва. Снимките на ефектното видео продължили 2 дни, в които на Галена се наложило да влезе в няколко различни роли, тъй като мистериозната жена във видеоклипа среща навсякъде себе си, където и да отиде. Поп-фолк дивата и този път обаче не изневерява на стила си – както винаги тя държи да бъде едновременно и елегантна, и страшно секси.

Всички фенове на Галена, които все още не са имали възможността да се насладят на ефектното видео, могат още сега да поправят грешката си:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...