.

Робърт Пантинсън се страхува от вманиачените си фенове

Британският актьор Робърт Патинсън, известен най-вече с ролята си на вампира Едуард Кълън във филма „Здрач”, адаптиран по едноименния роман на Стефани Майър, се страхува за живота си. Очевидно младият актьор вече е успял да усети всич

Робърт Пантинсън се страхува от вманиачените си фенове
class="postbody">Британският актьор Робърт Патинсън, известен най-вече с ролята си на вампира Едуард Кълън във филма „Здрач”, адаптиран по едноименния роман на Стефани Майър, се страхува за живота си.

Очевидно младият актьор вече е успял да усети всички аспекти на славата си. В книгата “Robert Pattinson: The Unauthorised Biography” той разкрива страховете си от вманиачени фенове, които постоянно го следят. 23-годишният актьор разкрива и раздразнението си от това, че много хора искат да го докоснат или да разрошат косата му.

Патинсън признава, че постоянно се притеснява да не стане обект на престъпни намерения. Най-големите му страхове са свързани с убождане с игла и заразяване с ХИВ. Той също така се опасява, че на някой луд фен може да му хрумне да го застреля.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...