.

Кога е най-добре да загубим девствеността си ?

Повечето момичета се чудят кога точно е най-добре да се разделят с девствеността си. Прекалено ранното правене на секс или късното имат негативни последствия за женското здраве. Оптималната възраст за загуба на девствеността е 18-19 години. Ако се пр

Кога е най-добре да загубим девствеността си ?
Пове
ето момичета се чудят кога точно е най-добре да се разделят с девствеността си. Прекалено ранното правене на секс или късното имат негативни последствия за женското здраве. Оптималната възраст за загуба на девствеността е 18-19 години. Ако се прави секс доста преди 17-годишна възраст или след 22-годишна възраст рискът за болести, които засягат половите органи, нараства. Разбира се, че тези граници не трябва да се спазват задължително, ако едно момиче се чувства физически и психически готова да загуби девствеността си по-рано или не се чувства готова и предпочита да почака.

Мъжете много ценят и се радват да са с момичета, които са девствени. Една 18-годишна румънка даже обяви по интернет за продажба първия си път с мъж. Тя пуснала съобщението в немски сайт, като качила и сертификат, който доказва, че наистина е девствена. Шансът да си легне с момиче получил 45-годишен бизнесмен, който й платил 10 000 евро.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...