.

Хю Джакман – най-сексапилният австралийски актьор

Сайтът за продажба на кино билети Fandango.com проведе анкета сред няколко хиляди фенове, за да разбере кой е най-сексапилният австралийски актьор в Холивуд. С убедителна преднина на първо място беше поставен 41-годишният актьор Хю Джакман. С пос

Хю Джакман – най-сексапилният австралийски актьор
class="postbody">Сайтът за продажба на кино билети Fandango.com проведе анкета сред няколко хиляди фенове, за да разбере кой е най-сексапилният австралийски актьор в Холивуд.

С убедителна преднина на първо място беше поставен 41-годишният актьор Хю Джакман. С последните си две участия в екшъна „X-men” и в приключенската драма „Австралия” той затвърди славата си на секссимвол. Австралийският актьор беше определен от списание „Пийпъл” и за "Най-секси жив мъж в света" за 2008 година.

В топ 10 на престижната класация попаднаха и Сам Уъртингтън, Ерик Бана, Саймън Бейкър, Крис Хумсуорт, Райън Куонтън и Джес Спенсър. За голяма изненада на всички място в класацията не успя да си намери считаният за един от най-утвърдените австралийски секссимволи - Ръсел Кроу.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...