.

Целувката е много важна за добър секс

По време на любовната игра сетивата се изострят. Вкусът, допирът и мирисът се усещат повече и една нежна и страстна целувка може да има невероятен ефект върху партньора. Според някои хора целувките са нужни, за да се премине по нататък, те не изпитва

Целувката е много важна за добър секс
По в
еме на любовната игра сетивата се изострят. Вкусът, допирът и мирисът се усещат повече и една нежна и страстна целувка може да има невероятен ефект върху партньора. Според някои хора целувките са нужни, за да се премине по нататък, те не изпитват нужда да целуват и да бъдат целувани, но го правят по задължение и за да им е чиста съвестта. Според тях удоволствие носи самият сексуален акт, а не любовната игра преди това.

Учени успяха да докажат, че целувките преди секс увеличават няколко пъти удоволствието от самия акт. Това е така, защото имаме много нервни окончания върху устните си, които стимулират желанието. Когато целувате партньора си по устните, гърба, раменете и лицето вие стимулирате много негови нервни окончания, ако и се държите по-страстно, то е гарантирано, че ще правите невероятен секс.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...