.

Как да отидем на бала?

Времето отлита  много бързо. Като че ли онзи ден празнувахме Коледа, а ето, че след  месец ще завърши учебната година.  Освен в кандидатстудентското  учене за изпити, абитуриентите  активно са се впуснали и в  подготв

Как да отидем на бала?
Врем
то отлита  много бързо. Като че ли онзи ден празнувахме Коледа, а ето, че след  месец ще завърши учебната година.  Освен в кандидатстудентското  учене за изпити, абитуриентите  активно са се впуснали и в  подготвката  за  предстоящите балове.

Как да отидем на бала?  Различни фирми за автомобили под наем примамват абитуриентите с различни оферти. За 100 долара на час младежите могат да наемат лимузина. Заради кризата, други фирми предлагат наемане на две лимузини за цената на една за 3 часа.

Напоследък на мода са ретро автомобилите "Ескалибур". Те могат да се наемат за 200 лв.  на час, като разходка за 5 часа струва 800 лева.Специалните абитуриентски пакети включват шофьор, шампанско, уиски и безалкохолни напитки. Лимузините са оборудвани с телевизори и DVD-та. Въпреки високите цени и кризата, колите вече се резервират, а  младежите обикновено се комбинират за колата. 

Освен лимузините тази година са много търсени и големите  американски лъскави пикапи.
Те са много скъпи,  затова  задължтелно се управляват от шофьор на фирмата. По 200 лв. на час излиза и наемът  на луксозен джип "Хамър". Тези коли се предлагат в два цвята - бяло и черно.

Ако пък искате да  пристигнете на бала с луксозния "Мини купър" на преслава, който е на стойност 1 милион долара, трябва да платите стотачка на час. Колата е изработена по поръчка  и  вътре има джакузи, където можете да се излежават, докато обикаляте улиците.

Автомобилите на абитуриентите обаче, няма да влизат в училищата тази година, както и да задръстват околните улици. Пътната полиция ще бди стриктно да няма затворени улици от лимузини и луксозни коли. Сборните пунктове на  гимназиите в София ще бъдат на площадите пред храм  "Ал. Невски" и Народното събрание.  Стриктно ще  се наблюдават и снимат абитуриентите, които се показват от колите, след което шофьорите ще бъдат санкционирани, защото  така се създават предпоставки за катастрофи. Санкции ще се налагат и на фирмените шофьори, които също вече са предупредениза това.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...