.

AC/DC - ситуацията в София към 15:00

Днес София е различна. Днес е дългоочакваният концерт на легендите от AC/DC. Емоцията от предстоящия концерт се усеща още от сутринта. С всяка изминала минута обаче софийските улици започват да изглеждат все по-черни, със все повече рога, тениски на

AC/DC - ситуацията в София към 15:00
Днес
София е различна. Днес е дългоочакваният концерт на легендите от AC/DC. Емоцията от предстоящия концерт се усеща още от сутринта. С всяка изминала минута обаче софийските улици започват да изглеждат все по-черни, със все повече рога, тениски на групата и весели хора, които  тръпнат в очакване.

Към момента пред стадион Васил Левски вече чакат стотици фенове. От всички квартали на София, както и от  централната жп и автогара - потоците от фенове не секват. Няма превозно средство, в което да липсват фенове облечени с тениски на своите идоли. Районът около стадиона вече е отцепен и създава проблеми за всички ентусиасти, които са забравили деня и  концерта и са излезли със своята кола.

Специално за вас, феновете на групата, които са и наши фенове, ще ви разкрием една малка тайна - всеки от вас ще може да се снабди с червени рога с надпис AC/DC непосредствено преди концерта на входовете.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...