.

Завърши концертът на Елтън Джон в столицата

Преди малко приключи  един  музикален  празник,който очаквахме повече от 6 месеца  - концертът на  сър Елтън Джон  на столичния стадион "Локомотив". Легендарната поп звезда излезе на сцената точно в 20

Завърши концертът на Елтън Джон в столицата
Пред
малко приключи  един  музикален  празник,който очаквахме повече от 6 месеца  - концертът на  сър Елтън Джон  на столичния стадион "Локомотив".


Легендарната поп звезда излезе на сцената точно в 20.15 ч., както беше съобщено предварително. Той не накара хората да чакат появата му и да пляскат и свиркат  с часове, както това се е случвало не един път с други гостуващи звезди.



В продължение на два часа и половина, поп идола на  три поколения фенове, ни показа, че той не е само виртуозен певец, но и виртуозен  пианист. Екзалтираната 20-хилядна  интелигентна публика през цялото време играеше и припяваше заедно с певеца всичките му песни.  Интересно, дали преди да дойде у нас, сър Елтън  е предполагал, че има толкова много фенове у нас, които  знаят всичките му песни наизуст?


В продължение на 2 часа и половина поп легендата и неговият състав ни показаха, как едни над 60-годишни  мъже /барабанистът дори е на 69 години/, могат да подлудят  многобройната публика, чиято възрастова граница беше  между 13 и 65 години.


Британската звезда изпълни  парчета от последия си албум, както и  стари хитове. Той беше много мил с публиката, изпя две парчета на бис и раздаде автографи.


 Остава да се надяваме, че Елтън Джон е останал приятно изненадан от многобройните си фенове и българската публика. Надяваме се също така, че от догодина, когато ще бъде готова новата закрита спортна зала, в която ще се правят и концерти, още много  известни звезди  ще посетят България, а защо не и да видим британския идол отново у нас.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...