.

Мъже, извинете се първи!

Американски психолози са доказали, че обидите се отразяват много лошо  на здравата жена. Специалистите  обаче успели да измислят начин, който да помогне да представителките на  нежния пол бързо да забравят за своите разстроени нерв

Мъже, извинете се първи!
id="internal-source-marker_0.8771097868420559" style="font-size: 11pt; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Американски психолози са доказали, че обидите се отразяват много лошо  на здравата жена. Специалистите  обаче успели да измислят начин, който да помогне да представителките на  нежния пол бързо да забравят за своите разстроени нерви.

Дългогодишно наблюдение на семейни двойки показало, че  здравето е в  сериозен риск при обидената жена. Например, след скандал , кръвното налягане на жената се повишава,  a  това поставя под заплаха  здравето й и може след време да предизвика сърдечно заболяване.   Ако обаче мъжът бързо се извини, налягането видимо се нормализира. Колкото по-бързо партньорът поиска прошка, толкова по-голяма е вероятността работата на сърдечно-съдовата система на половинката му да се нормализира.

Любопитно е, че при мъжете такъв процес не се забелязва. Скандал, последван от извинение на жената,  само увеличава гнева му.

Ето защо американските специалисти твърдят, че след скандал, мъжът пръв трябва да поиска извинение и то колкото по-бързо, толкова по-добре.    

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...