.

Лили Алън не иска да бъде дебела булка

Лили Алън предпочита да роди извънбрачно дете, пред това да се омъжи бременна. Лили категорично заявила пред приятеля си Сам Купър, че последното нещо, което иска е да бъде дебела булка.За това иска първо да роди, а след това да сключат брак.

Лили Алън не иска да бъде дебела булка
class="postbody">Лили Алън предпочита да роди извънбрачно дете, пред това да се омъжи бременна.
Лили категорично заявила пред приятеля си Сам Купър, че последното нещо, което иска е да бъде дебела булка.За това иска първо да роди, а след това да сключат брак.
Сам обаче не е особено очарован от желанието на Алън. Придържайки се към традициите Купър държи на това сватба да има преди раждането.Не е задължително да бъде твърде зрелищно и пищно тържество, а скромна церемония.Сам отдавна е запланувал женитбата им и се притеснява, че след като Лили роди грижите и на двама им ще бъдат фокусирани изцяло върху новороденото, а не върху сватбата.
Изглежда пък Алън не държи толкова много на сватбата.Достатъчно щастлива е от факта,че със Сам са от дълго време заедно и се обичат.За това и често се дразни, когато я подпитват за различни неща свързани със сватбата.Къде и кога ще бъде и други подробности. Донякъде несериозното отношение на Лили разочарова Сам, но той прави всичко по силите си за да разбере мотивите на любимата си.Най-големият му страх обаче е да не би Лили да е променила плановете си за съвместното им бъдеще.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...