.

Джъстин Бийбър не може да повярва, че е номиниран за Грами

Канадският изпълнител Джъстин Бийбър все още не може да повярва, че има две номинации за престижните награди Грами. Младият певец разбра за номинациите си още в сряда вечерта, когато се състоя церемонията по обявяването на имената, които ще се

Джъстин Бийбър не може да повярва, че е номиниран за Грами
class="postbody">Канадският изпълнител Джъстин Бийбър все още не може да повярва, че има две номинации за престижните награди Грами.

Младият певец разбра за номинациите си още в сряда вечерта, когато се състоя церемонията по обявяването на имената, които ще се състезават в различните категории. Тогава Бийбър не показа никакви емоции и отрони само няколко думи, което изуми феновете му.

Тийнейджърът явно се е нуждаел от известно време да преосмисли случилото се, тъй като вчера все пак успя да коментира номинациите си на официалната си страница в Twitter.

„Когато обявиха името ми, наистина се шокирах. Дори не помня какво казах. Вечерта преди да си легна чак осъзнах, че съм номиниран за Грами! Просто не мога да повярвам. Обичам ви всички!”, гласеше част от съобщението на Бийбър в социалната мрежа.

16-годишният изпълнител е номиниран в две категории – за най-добър млад изпълнител и за най-добър поп албум.

Церемонията по връчването на наградите Грами ще се състои на 13 февруари 2011 г. в Лос Анджелис.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...