.

Тийнейджърите искат премахване на класните работи и униформи в училище

Както вече съобщихме, вчера се събра работна група за ваканциите  с представители на учениците и експерти от МОМН. Тийнейджърите, които са участвали в групата са обявили, че искат премахване на класните работи като форма на оценяване в края

Тийнейджърите искат премахване на класните работи и униформи в училище
id="internal-source-marker_0.3291896867488079" style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Както вече съобщихме, вчера се събра работна група за ваканциите  с представители на учениците и експерти от МОМН.

Тийнейджърите, които са участвали в групата са обявили, че искат премахване на класните работи като форма на оценяване в края на всеки срок. Интересно е, че децата искат връщането на часа на класния ръководител, а 90 процента от тях  пък са за въвеждането на униформи в училище. .  

Също така, голяма част от учениците са се обединили около идеята учебната година да започне на 1 септември, като се дадат няколко дни ваканция още през месец ноември.  

От  МОМН съобщават, че исканията на учениците тепърва ще се обсъждат от експертите, но най-вероятно някои от тях ще бъдат приети.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...