.

Фирми за енергетика ще заменят старата технология с нова - еко

Английското правителство започна силно еко действие като прикани фирми за енергетика да намалят своите вредни емисии, които се изпускат в природата и да заменят технологията си с такава, която се води "ЕКО". Цените за потребителите ще б

 Фирми за енергетика ще заменят старата технология с нова - еко
Англ
йското правителство започна силно еко действие като прикани фирми за енергетика да намалят своите вредни емисии, които се изпускат в природата и да заменят технологията си с такава, която се води "ЕКО".

Цените за потребителите ще бъдат по-ниски, а правителството на своя страна ще благодари на тези фирми, които направят това еко развитие като намали данъците. По този начин ще има стимул да потребителя и фирмата, предоставяща енергията.

Специалисти са пресметнали, че ако всички фабрики по света спрат да замърсяват природата по един или друг начин, това ще се окаже много позитивно на начина ни на живот и на нашата прекрасна планета.

Очаква се тези нови действия да навлязат в близките три години във Великобритания  и след това и по света. Много различни правителства действат по същия начин, както й британското и се стремят към запазване добрия екологичен баланс. Това осъзнаване на хората колко сериозен е проблемът, е малко закъсняло, но все пак радостната новина е, че се започнаха активни действия, а не само политически речи и обещания.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...