.

Какви женски вещи мразят мъжете?

В допитване за това, кои са най-непривлекателните женски вещи, са участвали мъже на възраст между 18 и 30 години. Установено било следното: На мъжете не се нравят панталоните тип шалвари.  Тази дреха направо ги отвращава и те се обръщат н

Какви женски вещи мразят мъжете?
id="internal-source-marker_0.38698524378812516" style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">В допитване за това, кои са най-непривлекателните женски вещи, са участвали мъже на възраст между 18 и 30 години.

Установено било следното:

На мъжете не се нравят панталоните тип шалвари.  Тази дреха направо ги отвращава и те се обръщат на другата страна.

Мъжете не могат да траят и комбинезоните. Те не само се обличат, но и се събличат трудно, а това ги дразни страшно.

Косите на дамите са красиви и не се нуждаят от допълнителни украшения и аксесоари, затова  мъжете не могат да ги гледат с кърпа на главата.

Мъжете не харесват и сандалите тип гладиаторски. Те трудно се събуват, оставят некрасиви следи и  зрително уголемяват краката.

Според мъжете, със слънчевите очила с големи размери жените  скриват свои дефекти, а на всичкото отгоре им пречат да  целунат партньорката си, затова те също не им харесват.

Според мъжете, жените трябва да се обличат в женствени дрехи, затова ужасно мразят и дамите облечени в смокинг.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...