.

Джон Бон Джоуви с главна роля в нова романтична комедия

Робърт де Ниро и Джон Бон Джоуви ще си партнират във филма "В навечерието на Нова Година". Актьорът Тил Швайгер и комикът Сет Майърс също ще вземат участие. 48-годишният певец ще влезе в ролята на успешен рок изпълнител, който среща своя

Джон Бон Джоуви с главна роля в нова романтична комедия
Робъ
т де Ниро и Джон Бон Джоуви ще си партнират във филма "В навечерието на Нова Година". Актьорът Тил Швайгер и комикът Сет Майърс също ще вземат участие.

48-годишният певец ще влезе в ролята на успешен рок изпълнител, който среща своя бивша приятелка на един купон. В ролята на неговата приятелка ще се превъплъти Холи Бери. Сет Майърс ще изиграе ролята на съпруга на персонажа на Джесика Бийл. Героят на комика мечтае жена му да роди първото бебе на годината, което ще му донесе печалба от 25 000 долара.

Филмът ще бъде нещо като продължение на романтичната комедия "Денят на Св. Валентин", която излезе по кината през изминалата година. Новата филмова лента ще покаже интересни истории на група хора от Ню Йорк, които трескаво се готвят за посрещането на Новата година.

Във филма ще вземат участие още Мишил Пфайфър, Сара Джесика Паркър, Аштън Къчър, Зак Ефрона и София Вергара. Очаква се "В навечерието на Нова година" да се появи по кината през декември 2011 година.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
lilly2J
преди 12 години
0
0
!
Отговори
Филмът е много хубав.Всъщност, ако не участваше той нямаше да го гледам... ;д
Страница 1 от 1