.

Денис Ричардс се чуди какво да прави с Чарли Шийн

Денис Ричардс и Чарли Шийн имат две деца, Саманта и Лола, на 6 и 5 години. Тя се разведе с него преди доста време, но иска децата им да знаят, че имат баща, на когото да разчитат. Въпреки това, Денис се притеснява, че скоро Чарли няма въобще да г

Денис Ричардс се чуди какво да прави с Чарли Шийн
Дени
Ричардс и Чарли Шийн имат две деца, Саманта и Лола, на 6 и 5 години. Тя се разведе с него преди доста време, но иска децата им да знаят, че имат баща, на когото да разчитат.

Въпреки това, Денис се притеснява, че скоро Чарли няма въобще да го има на белия свят, тъй като не спира да употребява алкохол.

Двамата се разведоха преди 4 години, но Денис държи много на контактите на децата с Чарли, а и според нея той не е лош човек, просто трябва да спре да пие. Според нея актьорът не е избухлив или лош, но не може да се води за отговорен родител ако пие постоянно.

"Много хора са загрижени за Чарли и се надяваме наистина да се излекува от желанието да пие и да се вкара в правия път. Лошото е, че нещата излизат в медиите, а това са лични проблеми, с които той трябва да се справи" - споделила актрисата.

Приятели на Чарли казват, че се радват, че той влиза в клиника и е осъзнал проблема и желае да се излекува. Това е  добро начало за страхотния комик и дано скоро алкохолът да е само спомен от миналото за него.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...