.

Жена сбърка газта със спирачката и падна от третия етаж на паркинг

Жена излетя със собствената си кола през третия етаж на паркинг, след като обърка... педалите за газ и спирачка. Дамата е в сравнително добро здравословно състояние, като се има предвид случилото се. Рускинята има лека травма на главата, счупена челю

Жена сбърка газта със спирачката и падна от третия етаж на паркинг
Жена
излетя със собствената си кола през третия етаж на паркинг, след като обърка... педалите за газ и спирачка. Дамата е в сравнително добро здравословно състояние, като се има предвид случилото се. Рускинята има лека травма на главата, счупена челюст и е настанена в болница, за да бъде под наблюдение. Автомобилът й обаче не прилича на нищо. Той е паднал на покрив и ударът се е поел от страната на шофьора.

В момента има разследване по случая. Двете основни версии са - объркване на педалите за спирачка и газ или загуба на управлението на автомобила. Все още лекарите не дават на униформените да разпитват жената, затова не е ясно каква точно е причината за инцидента.

Преди близо месец жена от Австралия падна от шестия етаж, 40 минути отне на спасителния екип, за да разреже колата й и да я извадят жива.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...