.

Ретрото в техниката

Наскоро навлезе нова мода, да се закупуват чисто нови мобилни устройства, но изглеждащи ретро и без специалните функции на новите версии. Това важи и за друга техника като телевизори и подобни. Няколко фирми в момента правят чисто нови телевизори

Ретрото в техниката
Наск
ро навлезе нова мода, да се закупуват чисто нови мобилни устройства, но изглеждащи ретро и без специалните функции на новите версии.

Това важи и за друга техника като телевизори и подобни. Няколко фирми в момента правят чисто нови телевизори които  изглеждат стари и захабени, но след като натиснете бутона за включване, се вижда, че всъщност е доста модерен продуктът.

Тази мода е тръгнала от скоро, но се забелязва, че много повече хора искат точно такива неща, изглеждащи стари, защото са по-красиви и "модерни".

Черната пластмаса се заменя с изкуствено дървено покритие и други материали, които изглеждат като направени от различни метали.

В България все още тази мода не е навлезнала така силно, но доста хора биха искали да си закупят нещо изглеждащо като антика, но да не е на висока цена.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...