.

Митичният обитател на езерото Уиндърмиър

Туристи, почиващи по западното крайбрежие на Северна Англия, забелязали тайнствено подводно чудовище. Том и Сара плавали  с лодка в езерото Уиндърмиър, когато водата близо до тях неочаквано се развълнувала и на повърхността се появили няк

Митичният обитател на езерото Уиндърмиър
id="internal-source-marker_0.16930901585930058" style="font-size:9pt;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;">Туристи, почиващи по западното крайбрежие на Северна Англия, забелязали тайнствено подводно чудовище.

Том и Сара плавали  с лодка в езерото Уиндърмиър, когато водата близо до тях неочаквано
се развълнувала и на повърхността се появили няколко гърбици. Според младежите, животното не приличало на нищо познато. Кожата му можела да се  сравни с  тази на тюлен, но формата му била съвършено различна.

Около 20 секунди двамата младежи били направо като замръзнали, но после се усетили и все пак успели да направят  снимка с мобилен телефон.

Експертите тепърва ще установяват дали историята е истина, защото фотографията не била достатъчно ясна и не можело да се каже със сигурност дали не е фалшификат.

Това, обаче, не е първото съобщение за подводния обитател в това езеро.  Той дори си има име - Боунеси.  През годините, обаче, митичният жител на езерото Уиндърмиър винаги е оставал в сянката на своя събрат , световноизвестното лохнеско чудовище Неси.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...