.

Аржентина поддадоха на Полша, България отпадна от Световната лига

Въпреки днешната победа на българските волейболисти над Италия, нашите момчета не успяха да се класират за 1/2 финалите. За да продължим напред ни трябваше победа над Италия(която успяхме да си осигурим)и загуба на Полша от Аржентина. Въпреки че арже

Аржентина поддадоха на Полша, България отпадна от Световната лига
Въпр
ки днешната победа на българските волейболисти над Италия, нашите момчета не успяха да се класират за 1/2 финалите. За да продължим напред ни трябваше победа над Италия(която успяхме да си осигурим)и загуба на Полша от Аржентина. Въпреки че аржентинците до този момент нямаха загуба, поляците успяха да си измъкнат така желаната победа, която ги класира на полуфиналите.

Дали Полша успяха да се класират, защото са домакини и на Аржентинците не им бе нужда победа? Или пък бяха достатъчно мотивирани, за да дадат всичко от себе си, за да не разочароват родината си?

Отговорите на тези въпроси са без значение, защото България отпадна. Но пък нашите "лъвчета" се представиха достойно, като се има предвид, че основните не играчи имат контузии  - либерото ни Салпаров е  контузен, Владо Николов също е с контузия, но въпреки това влизаше в игра, рискувайки здравето си, Казийски също има здравословни проблеми.

Да се надяваме, че догодина, когато ние сме домакини, България ще успее да стигне по-далеч в класиранията, а защо не и да спечели самия финал?

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...