.

Огромна дупка се отвори под леглото на пенсионерка (+снимка)

Огромна дупка се отвори под леглото на пенсионерка от Гватемала сити на 19 юли. 65-годишната Иночента Ернандес се събудила посреднощ от силен тътен и веднага решила, че в жилището на някой от съседите й е избухнала газова бутилка. Ето защо тя с

Огромна дупка се отвори под леглото на пенсионерка (+снимка)
Огромна дупка се отвори под леглото на пенсионерка от Гватемала сити на 19 юли.

65-годишната Иночента Ернандес се събудила посреднощ от силен тътен и веднага решила, че в жилището на някой от съседите й е избухнала газова бутилка. Ето защо тя скокнала от леглото и излязла извън дома си.

След няколко минути обаче възрастната жена установила, че нищо подобно не се е случило и се върнала в спалнята си. Тогава тя с ужас установила, че под леглото й се е отворила огромна кръгла дупка с дълбочина 12,2 м. и диаметър 80 см.

Подобни случаи в Гватемала далеч не са рядкост. Градът е изграден върху вулканични наноси, а проблемите с канализацията и проливните дъждове допълнително утежняват ситуацията.

Миналата година, през юни, гигантска дупка се отвори в Гватемала сити и погълна 3-етажна сграда. Тя бе с внушителната дълбочина от 60 м. и диаметър 30 м.

През 2007 г. 100-метров кратер се отвори в земята и погълна няколко къщи. При инцидента загинаха трима души, а над 1000 бяха изкарани от домовете им и евакуирани.

Вижте снимка от наскоро отворилата се дупка по леглото на Иночента Ернандес:




Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...