.

Откриват безплатен супермаркет в Будапеща

Първият в света безплатен супермаркет с мостри на различни продукти ще бъде открит в унгарската столица Будапеща. В уникалния по рода си магазин ще се предлагат напълно безплатно мостри на стоки от всякакъв вид – перилни препарати, храните

Още подобни новини
Откриват безплатен супермаркет в Будапеща
class="postbody">Първият в света безплатен супермаркет с мостри на различни продукти ще бъде открит в унгарската столица Будапеща.

В уникалния по рода си магазин ще се предлагат напълно безплатно мостри на стоки от всякакъв вид – перилни препарати, хранителни продукти, козметика. Всички те ще могат да бъдат закупени напълно безплатно от всеки, който пожелае.

Единственото условие, осигуряващо безпроблемно пазаруване в супермаркета, е издаването на едногодишна членска карта, която струва скромната сума от 5 евро.

Основната цел на магазина ще е да промотира продукти, навлизащи тепърва на пазара. Те ще бъдат изпробвани от потребителите, които ще бъдат задължени, след закупуването и изпробването им, да оставят своя коментар за продукта.

Това цели не само своевременното подобряване на стоките преди окончателното им разпространение в търговската мрежа, но и рекламирането на продукта още преди той да е излязъл официално на пазара.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...