.

Военен конфликт избухва на Балканите, трета световна война ще започне през 2014 г?

Руски астролози и парапсихолози направиха мрачни прогнози за развитието на света през следващите няколко години. Анализирайки внимателно подредбата на планетите, руснаците стигнали до заключението, че през декември тази година на Балканите ще из

Военен конфликт избухва на Балканите, трета световна война ще започне през 2014 г?
class="postbody">Руски астролози и парапсихолози направиха мрачни прогнози за развитието на света през следващите няколко години.

Анализирайки внимателно подредбата на планетите, руснаците стигнали до заключението, че през декември тази година на Балканите ще избухне сериозен военен конфликт.

Освен това, шестте затъмнения през 2011 г., според астролога Павел Глоба, ще донесат на страните от бившия съветски съюз също толкова разтърсващи събития, каквито бяха тези, свързани с окончателното разпадане на СССР през 1991 г.

Още по-плашещи са прогнозите, които предвиждат през март на 2014 г. да започне Третата световна война. Астролозите не поясняват в коя държава ще се случи това, но предполагат, че военният конфликт ще започне броени дни след края на Зимните олимпийски игри в град Сочи.

Сред предупрежденията, които отправиха руснаците към света, са и че през октомври церемонията по връчването на Нобеловите награди ще стане мишена за терористични атаки.

Астролозите твърдят, че 2011 г. е с решаващо значение за бъдещето на планетата ни. Те вярват, че събитията, които се случат тази година, ще са в основата на Третата световна война.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...