.

Риана разгневи християните в Бразилия (+снимки)

R&B звездата Риана успя да разгневи християните в Бразилия, след като направи поклонение пред статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро с облекло, което бе изключително неподходящо за случая. Талантливата изпълнителка посети Южна Америка,

Риана разгневи християните в Бразилия (+снимки)
R&B звездата Риана успя да разгневи християните в Бразилия, след като направи поклонение пред статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро с облекло, което бе изключително неподходящо за случая.

Талантливата изпълнителка посети Южна Америка, за да изнесе последните концерти от турнето си. Вместо обаче да губи времето си в хотелската стая, тя реши да разгледа някои от най-големите забележителности на Бразилия.

Риана предизвика истински интерес сред туристите и местните жители на града, след като се качи на върха Корковадо, за да види прочутата в цял свят статуя на Христос Спасителя. След това 23-годишната звезда посети параклиса Майпинк, известен с красивата си украса от майсторски изпълнени стенописи – дело на художника Кандидо Портинари.

Това, което привлече най-голямо внимание към Риана по време на посещението й на религиозните паметници, обаче, бе не самото й присъствие там, а изключително неподходящото и облекло. Певицата носеше къси дънкови панталонки, риза в крещящ жълт цвят с отворено деколте и... синджирче с висулка с надпис “cunt” (от английски – женски полов орган). Неприличният външен вид на барбадоската звезда определено успя да разгневи християните в Бразилия.

Доколко подходящо е било облеклото на Риана, преценете сами:




Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...