.

Арни успя да очарова феновете си и в София

Както вече знаем, Терминатора - Арнолд Шварценегер, е у нас за снимките на втората част на филма ‘Непобедимите 2’.  Актьорът, обаче, успя да демонстрира у нас и качества на политик от класа. Явно неслучайно цели 8 години той оста

Арни успя да очарова феновете си и в София
id="internal-source-marker_0.7381036136985276" style="font-size:9pt;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;">Както вече знаем, Терминатора - Арнолд Шварценегер, е у нас за снимките на втората част на филма ‘Непобедимите 2’.  Актьорът, обаче, успя да демонстрира у нас и качества на политик от класа. Явно неслучайно цели 8 години той остана на поста губернатор на Калифорния.

Арни се срещна с нашия премиер Бойко Борисов, с министъра на културата Вежди Рашидов и  с Христо Стоичков.  Всъщност, още от летището холивудският ас  показа, че е  съвсем обикновен човек и обигран политик. Той се спря пред журналистите и раздаде няколко автографа, спря се пред  камерите и папараците и направи задължителните по протокол комплименти. Неговите колеги, обаче, които пристигнаха по-рано, Чък Норис и  Джейсън Стейтъм  подминаха всички ‘като бързия влак’.  Охранителите  дори се  опитаха да скрият Норис  с отворен чадър. Пренебрежение към феновете си в България показа и  Брус Уилис. Той също показа пред всички, че се смята за богопомазан и не уважава  публиката.

Шварценегер, обаче, изненада дори премиера Бойко Борисов. ‘Мислех го  за по-надут’, заяви той.  От всеки жест на актьора лъхаше обиграност и сръчност, той е на ‘ти’ с азбучните истини в комуникациите, независимо дали контактува с гласоподаватели, фенове, репортери или с министър-председатели.  Но пък Арни си е чист европеец, а това винаги има значение.

Арнол  Шварценегер е роден шампион, независимо  от цената, която плаща за мускулите и обожанието на  феновете.

Скандалът  с извънбрачното дете на Шварценегер избухна 4 месеца след края на втория му мандат като губернатор на Калифорния.  Именно тогава стана ясно, че той отново ще играе във филма ‘Непобедимите 2’.  Говори се, че Арни  е дал съгласието си да участва и в нов  филм за Терминатора. Няма как - той винаги казва ‘I’ll be back’.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...