.

Лейди Гага пя на Бил Клинтън

Вчера в   Холивуд бе  отбелязана 10-годишнината от създаването на Фондация ‘Бил Клинтън’. Сред гостите на купона присъстваха много известни личности,  а накрая парчета на U2 изпяха Боно и Дейв ‘Едж’ Евънс. Е

Лейди Гага пя на Бил Клинтън
id="internal-source-marker_0.5446328836592326" style="font-size:9pt;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;">Вчера в   Холивуд бе  отбелязана 10-годишнината от създаването на Фондация ‘Бил Клинтън’. Сред гостите на купона присъстваха много известни личности,  а накрая парчета на U2 изпяха Боно и Дейв ‘Едж’ Евънс.

Ексцентричната звезда Лейди Гага отново втрещи всички. Тя се беше облякла като Мерилин Монро, с руса перука и ярко червено червило.

Преди години Мерлин се прочу с песента ‘Честит рожден ден, господин президент’, която изпълни  на рождения ден на Кенеди през 1962 година. Вчера Лейди Гага пя по същия начин за бившия американски президент Бил Клинтън.  Той, от своя страна ,  беше шокиран от превъплъщението на певицата и заяви, че като нищо може да получи инфаркт на 65-тия си рожден ден.

Всъщност Клинтън навърши 65 години на 19-ти август, а вчера на концерта седеше на първия ред между съпругата си Хилари Клинтън и дъщеря си Челси.

Други звезди на музиката като Кени Честни и Ъшър, на киното и телевизията като Аштън Кътчър и Колин Фарел, също участваха в събитието, с което беше отбелязана годишнината на фондацията  на Клинтън  и усилията й в борбата със СПИН, както и за опазване на околната среда.

Концертът, който  беше под мотото "Различното десетилетие: концерт в чест на 10-ата годишнина на фондацията на Уилям Дж. Клинтън" продължи цяла нощ и беше предаван на живо в Yahoo. Приходите ще бъдат внесени във фондацията.

Работата на Глобалната инициатива "Бил Клинтън" през последните десет години е помогнала да се подобри животът на 300 милиона души в света. През изтеклите десет години фондацията на Бил Клинтън работи за подобряване на здравеопазването, за устойчиво икономическо развитие и опазване на околната среда.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...