.

Защо есенно време нямаме желание за секс?

Забелязали ли сте, че през есента ви се прави по-малко секс? Лятото остана зад гърба ни, дългите разходки и летните почивки са само красиви спомени и нашият организъм има нужда да си почине. Навън времето е студено и всеки се мечтае да се прибере

Защо есенно време нямаме желание за секс?
Забе
язали ли сте, че през есента ви се прави по-малко секс?

Лятото остана зад гърба ни, дългите разходки и летните почивки са само красиви спомени и нашият организъм има нужда да си почине. Навън времето е студено и всеки се мечтае да се прибере у дома и да си почива в топлото легло. Малко са хората, които искат да споделят кревата си с друг и за да събуди човек страстта в себе си, трябва да направи някои неща.

Разходете се навън. Въпреки че времето не е особено предразполагащо към разходки е хубаво да не забравяте за тях. Прекарвайте свободното си време на открито, посещавайте нови места. Разходките определено ще ви настроят на романтична вълна и вие няма да имате търпение да се приберете у дома и да се отдаде на интимна близост със своя партньор.

Забравете за недоспиването. Ако искате да се радвате на хубав сексуален живот, то трябва да си осигурите достатъчно сън. Представителките на нежния пол имат нужда от 8-10 часа сън, а мъжете от 7-9.

Пийте витамини и се хранете здравословно. Обикновено през есента човек не изглежда особено свеж, именно заради това има нужда от подходяща храна и витамини. Наблегнете на консумацията на ръжен хляб, яйца, банани, моркови и домати.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...