.

Кои са най-отблъскващите неща по време на секс

За специалистите тези резултати, публикувани в новия брой на American Journal of Public Health не са особено изненадващи – особено от гледна точка на това, че повечето “претенции” са от женския към мъжкия пол: “По традиция сек

Кои са най-отблъскващите неща по време на секс
За с
ециалистите тези резултати, публикувани в новия брой на American Journal of Public Health не са особено изненадващи – особено от гледна точка на това, че повечето “претенции” са от женския към мъжкия пол: “По традиция сексът за жената е комплексно усещане и тя в много по-голяма степен от мъжа иска всичко да е максимално близко до съвършенството. Затова и нейните очаквания и изисквания са повече”.


След направено проучване бе установено кои са нещата, които са най-неприятни по време на секс:

1. "Мръсния" секс - едва 5% са хората, които обичат да бъдат псувани по време на секс. Повечето жени смятат това за ненужно и доста отблъскващо.

2. Излишното мъжко самочувствие - мъжете, които се правят на повече, отколкото са, са по-скоро отблъскващи, отколкото излъчващи страст. 8% от дамите смятат, че на тези представители на силния пол не им достига нежност и ласки.

3.  Бързият секс - 9% от хората смятат, че бързият секс не е никакво удоволствие и че това е нещо прекалено интимно, а не някакво състезание по бързина.

4. Прекалена игра с гърдите - 16% от дамите определено не харесват, когато мъжът по време на ласки имитират "сучене" от техните гърди. Малко са извратените хора, които биха се изкефили на секс с ... невръстно дете.

5. Ходене до тоалетна в най-неподходящия момент - 19% от хората определено мразят този момент и дори не си правят труда да го коментират.

6. Излишните звуци - и мъжете, и жените са на мнение, че прекалените стонове са не само смешни, но и способни да убият цялата романтика и възбуда. 22% от хората подкрепят това мнение.

7. Вдигане на GSM-а по време на секс - има мъже, които дори докато правят секс си мислят за нещата, които трябва да свършат на работното място, за гадния нов шеф и прочие и често вдигат мобилния си телефон, докато са се отдали на интимни ласки, смятайки, че ги търси някой делови партньор. 29% от представителките на нежния пол мразят, когато става така.

8. Търсенето на G-точката - 31% от жените споделят, че доста са се помъчили в моментите, когато техните сексуални партньори са търсели тяхната G-точка.

9. Егоизъм - жените не харесват, когато след сексуален акт мъжът смята, че вече е излишен и може най-спокойно да си поспи. Цели 34% от дамите се дразнят на този техен начин на мислене.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...