.

Булдог осинови 6 бебета глиганчета (+снимки)

Френски булдог на име Бейби осинови 6 бебета глиганчета.   Норбърт Дам - собственик на приют за изоставени животни край Берлин, тази седмица разказа пред медиите за необичайната майчина любов,

Булдог осинови 6 бебета глиганчета (+снимки)

Френски булдог на име Бейби осинови 6 бебета глиганчета.

 

Норбърт Дам - собственик на приют за изоставени животни край Берлин, тази седмица разказа пред медиите за необичайната майчина любов, която кучето изпитало към малките диви прасенца, още щом ги зърнало.

 

Един ден Дам се прибрал в приюта с 6-те глиганчета в ръце. Тяхната майка била застреляна от ловци и бебетата останали напълно сами, изправени пред сигурна смърт от недохранване.

 

Веднага щом били настанени в приюта, глиганчетата си спечелили вниманието на 8-годишния женски булдог, с който живеели под един покрив. Още през първата нощ Бейби бдяла над бебетата и се опитвала да ги затопли с тялото си. Тя държала да се увери, че те ще бъдат нахранени и стриктно следяла този процес.

 

Норбърт Дам разкрива, че това всъщност не е първият път, в който Бейби проявява майчиния си инстинкт по такъв начин. Тя се е грижила и за миещи мечки, котки и много други животни.

 

Щом пораснат, глиганчетата вероятно ще бъдат изпратени в някой германски природен резерват, в който ще могат да живеят на свобода. Те не могат да бъдат върнати обратно в дивата природа, тъй като вече са свикнали с хората и няма да се плашат от ловците, дошли да ги застрелят.

 

Вижте снимки на булдога и осиновените му бебета глиганчета:

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
sashunkaa
преди 12 години
0
1
!
Отговори
Mилинките ,сладурчета <3
Страница 1 от 1