.

Цветовете на бижутата ви говорят доста за вас

Ралица Солакова
Цветовете на бижутата ви говорят доста за вас

Жените обожават да носят бижута, но малко от тях са наясно какво символизират техните цветове. Вижте посланията им, за да не давате грешни сигнали на околните, а и за да помогнете на себе си:

 


Синьо - този цвят действа успокояващо и символизира честност. Хората, които харесват този цвят, са спокойни личности, които мразят излишните скандали. 

 


Жълто - жълтото символизира интелекта, възвръща апетита и подобрява паметта.

 


Розово - този цвят е свързан с любовта и романтиката. Розовото се счита за символ на хуманизма, приятелството и верността.

 


Червено - червеното определено тонизира тялото ни, зарежда ни с допълнителна енергия и ни дава сила да свършим повечко работа през деня.

 


Оранжево - този цвят символизира мъдростта, дава енергия на духа и гони недоверието у хората. Оранжевото се свързва още със забавлението и щастието.

 


Лилаво - лилавият цвят помага на човек да постигне вътрешно равновесие със себе си. Той помага човек да се концентрира по-лесно и да успее да медитира, ако има желание.

 


Зелено - зеленото въздейства положително върху тялото и предразполага към релакс. Всеки човек знае, че този цвят успокоява очите и сваля напрежението от плещите ви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...