.

Шегаджия си навлече проблеми с федералните власти

Шегаджия си навлече проблеми с федералните власти
Снимка: sxc.hu

Шегаджия от американския щат Юта си навлече сериозни проблеми с федералните власти, след като направи опит за безвкусна шега със свой колега, съобщава HuffingtonPost.

 

31-годишният Джеремая Хил подхвърлил бележка, издайнически показваща се от багажа на негов колега, която гласяла: „1 – отвличане на самолет, 2 – убийство на Обама”. При проверка на багажа на нищо неподозиращия мъж летищните власти открили заплашителната бележка.

 

 

По случая веднага било организирано щателно разследване от федералните власти. Не след дълго те стигнали до Джеремая Хил, който сам признал, че той е подхвърлил бележката.

 

31-годишният американец категорично заявил, че е искал просто да си направи шега със своя колега. Това обаче не било достатъчно оправдание за ФБР. В момента срещу Хил са отправени обвинения за умишлено изпращане на фалшиво предупреждения за отвличане на самолет. Първото съдебно заседание по случая е предвидено за 30 май.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
redbul2
преди 12 години
9
8
!
Отговори
Ще му излезе през носа тая "шега". Може и малко на топло в пандиза да полежи. Хората на запад си имат стабилни държави и подобни "шеги" не остават без последствия. Не са като нас на Балканите където всичко е позволено. И можеш да подаваш фалшиви сигнали в Спешна помощ и в пожарната. След което за тая "шега" се плаща от джоба на обикновения данъкоплатец. А в това време може някой тежко болен или ранен при катастрофа да умре заради малката "шега" и линейката която е изпратена на грешен адрес от "шегаджиите".
Leticcia
преди 12 години
10.5
9.5
!
Отговори
: 1 отвличане на самолет, 2 убийство на Обама Не искам да знам какво гласи номер 3 xD
DownloadVirus
преди 12 години
11
10
!
Отговори
А сега кой се смее? :D
Страница 1 от 1