.

Ирландка разчупи стереотипите – спря да се обезкосмява (+видео)

Ирландка разчупи стереотипите – спря да се обезкосмява (+видео)
Снимка: YouTube

28-годишна ирландска журналистка взриви обществеността, след като в началото на месец май се появи в сутрешно телевизионно шоу и заяви открито пред всичките му зрители, че не се е обезкосмявала от 18 месеца насам, пише OddityCentral.

 

Младата жена решила да се бори срещу стереотипите, които налагат представителките на нежния пол винаги да са перфектно обезкосмени, ако искат да бъдат възприемани като красиви и привлекателни. Ето защо преди около година и половина тя спряла да маха космите по краката и подмишниците си, както и по интимните си части.

 

 

Със сигурност ирландката Емър О’Тул не е единствената жена в света, която не се обезкосмява. В съвременните модерни общества обаче окосмяването по тялото се е превърнало в социално табу. Именно срещу този начин на мислене се бори младата ирландка.

 

В сутрешното шоу 28-годишната жена разкрива, че през последните 18 месеца често й се е случвало да се сблъсква с неразбиращите и погнусени погледи на хората. Въпреки това обаче, тя се е чувствала горда от факта, че не черпи самочувствието си само и единствено от външния си вид. Емър О’Тул е на мнението, че всяка жена трябва сама да избира начина, по който ще изглежда, без да се поддава на натиска на обществото.

 

Какво е вашето мнение по въпроса? Смятате ли за правилно това, което младата ирландка прави?

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
nelito2903
преди 11 години
1
2
!
Отговори
Ааа..тва е гнусноо :D.. ;x
Teen
преди 11 години
1
6
!
Отговори
Не харесвам хора които обичат да привличат вниманието на околните по ГНУСНИ начини !Виждала съм такива жени и ми е просто гнусно, и какво като това си е нейния избор, пука ли му на света ???Като се мисли, че никой не може да я командва естествено, че пак ще си има минуси >>>>като негативното мнение на другите !
game
преди 11 години
1
11
!
Отговори
Прави го за да привлече внимание..
nikitka97
преди 11 години
4
7
!
Отговори
Abe glupusti. Tq da si go izbira ama tuka stava vapros za higiena...lqtoto tiq mishnici ko stava pod tqh, nqma da moje da si digne rakata ot tiq gadnite kosmi..te zatova q gledat s pognusa horata, inache ko gi barka tqh dali sa e obrasnala ili ne. Sichkoto opira do higiena, pak dori i za intimnite chasti ako si izpolzva intimen gel i tova e dobre. Sq kat iska da sa prai n ainteresna, neina si rabota. :D :D Tq hubuu da si ima samochuvstvie ama to ne sa postiga samo da prai obratnoto na sveta.... :D :D
nor4eto99
преди 11 години
2
7
!
Отговори
vsa6tnos e po higieni4no kato ne se obezkosmqca6 no tva vaji samo za intimnite 4asti!!! :D
be_yourself
преди 11 години
2
20
!
Отговори
Журналистката е права, че всеки трябва да избира начина, по който изглежда... НО въпросът с обезкосмяването опира не само до външност, а и до хигиена. Пък и всяко уважаващо себе си момиче трябва да държи на външния си вид, дори и да има много други показатели за самочувствие!!!!!!!!
bulgarisch007
преди 11 години
2
27
!
Отговори
би било по-хигиенично, ако се обезкосмяваше, ама въпрос на избор
QuestionTheENIGMA
преди 11 години
5
6
!
Отговори
Ще го ударя това ама с тухла :D
Invincible_2500
преди 11 години
3
9
!
Отговори
Dreamwalker е прав D:
puho
преди 11 години
6
27
!
Отговори
Според мен е доста нехигиенично това,което прави.Това,което е направила,не е пример за обществото,а по-скоро поредния опит за медийна слава...
Страница 1 от 2