.

Само по чорапи вървя си...

Само по чорапи вървя си...
Снимка: sxc.hu

Швейцарска компания създаде първите по рода си чорапи, които могат да се носят навън самостоятелно, без обувки, съобщава  web.orange.co.uk.

 

Разработчиците на иновативния продукт твърдят, че той предлага несравним комфорт, съчетан с възможността за спестяването на много разходи по различни чифтове обувки.

 

 

За да гарантират максимално удобство, новите чорапи разполагат с отделно пространство за всеки пръст. Освен това тяхното ходило е направено от специален PVC материал, който ги прави устойчиви. Така можете да сте сигурни, че чорапът ви няма да се скъса, ако настъпите стъкло или някакъв друг остър предмет.

 

Компанията производител смята, че революционният ѝ продукт е подходящ за хора, които обичат да ходят боси и се чувстват некомфортно, носейки обувки. Те дори считат, че до няколко години чорапите им ще се превърнат в моден хит.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 11 години
0
1
!
Отговори
хехе днес на илиенци видях кракавички :D много им се израдвах и бяха подобни като на снимката (есте си взех,каква радост беше)
Отчаяната..
преди 11 години
0
3
!
Отговори
Аз обичам да си ходя боса.... :))) ^^
kitty02
преди 11 години
4
4
!
Отговори
Имала съм такива чорапи. Неудобни са.
DennisCobain
преди 11 години
6
4
!
Отговори
Да живеят кецовете! Наврете си чорапите в д-то!
Gerch
преди 11 години
3
9
!
Отговори
да бе кой нормален ще тръгне по чорапи на вечерен коктейли по точно кои нормален ще тръгне по чорапи да се разхожда айде те да си ги носят и кои човек се чувства некомфротно в обувките ??
FunkyPie
преди 11 години
0
17
!
Отговори
чорапите с пръсти не са новост (кракавички им се вика[ше])
Страница 1 от 1