.

Опра Уинфри – най-високоплатената жена в шоубизнеса

Опра Уинфри – най-високоплатената жена в шоубизнеса
Снимка: Reuters

Американската телевизионна водеща Опра Уинфри за пореден път оглави класацията на списание “Forbes” на най-високоплатените жени в света на шоубизнеса.

 

Според данни на изданието, холивудската звезда е успяла да си заработи впечатляващите 165 млн. долара за месеците, заключени между май на 2011 г. и май на 2012 г. Въпреки че повече от година Опра не води емблематичното си токшоу, тя все пак продължава да трупа значителни приходи благодарение на многобройните си медийни изяви. Освен това телевизионната водеща стартира и своя собствена телевизия – OWN, която печели все по-висок рейтинг.

 

 

На второ място в списъка на най-високоплатените жени в шоубизнеса през последната една година е поставена поп принцесата Бритни Спиърс, която е успяла да прибави 58 млн. долара към банковите си сметки. По-голямата част от приходите си русокосата изпълнителка дължи на участието си като жури в риалити предаването “X Factor”, както и на новия си парфюм, произведен от Елизабет Ардън. Разбира се, значителна част от приходите на Спиърс идват и от продажбите на платинения ѝ албум “Femme Fatale”.

 

Трета в престижната класация е кънтри звездата Тейлър Суифт. Въпреки че е само на 22 години, красавицата вече може да се похвали със завидно финансово състояние. В периода между май 2011 г. и май 2012 г. тя е успяла да си заработи общо 57 млн. долара, главно от турнета и продажби на албуми.

 

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на най-високоплатените жени в шоубизнеса:

 

1. Опра Уинфри

2. Бритни Спиърс

3. Тейлър Суифт

4. Елън Дедженерис

5. Риана

6. Лейди Гага

7. Дженифър Лопес

8. Жизел Бюндхен

9. Кейти Пери

10. Джуди Шейндлин


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
scrooper
преди 11 години
3
3
!
Отговори
завиждайтии
FunkyPie
преди 11 години
4
2
!
Отговори
е аре стига бе,пак ли ни го казвате
Страница 1 от 1