.

Красота или гротеска – британка с 39,88 см. талия (+видео)

Красота или гротеска – британка с 39,88 см. талия (+видео)
Снимка: YouTube

Стремейки се към идеала си за красота, 22-годишната Нерина Ортън се подлага на болезнени мъчения по 23 часа на ден, за да смали обиколката на талията си в най-голяма степен, пише в. “Daily Mail”.

 

Младата студентка, възхищаваща се на стила на обличане на жените по време на Викторианската епоха, прекарва почти цялото си време, пристегната в корсет, който сваля само и единствено по време на къпане. В резултат на това за последните 8 години тя е успяла да смали талията си с цели 15,24, см., достигайки скромните 39,88 см.

 

 

Като тийнейджърка Нерина имала проблеми с теглото, тъй като се смятала за твърде дебела. След продължително гладуване тя успяла да стане кожа и кости и съвсем естествено развила анорексия. Именно тогава обаче Нерина установила, че за да постигне идеала си за красота, трябва не да бъде болезнено слаба, а да развие „правилни” пропорции – широк ханш и тънка талия.

 

На 14-годишна възраст британката облякла своя първи корсет, подарен ѝ от майка ѝ. От този момент нататък този моден аксесоар се превърнал в неизменна част от облеклото на младото момиче. Години наред Нерина пристягала тялото си в корсети, за да може да се сдобие с мечтаната фигура на пясъчен часовник. Тя зарязала диетите и дори качила няколко килограма, за да изглежда по-женствена.

 

Въпреки многобройните обвинения, че вреди на здравето си, 22-годишната студентка настоява, че не би навредила на себе си по никакъв начин. Нерина се кълне, че посещава болниците два пъти годишно, за да се увери, че все по-приближаващите ѝ се едно до друго ребра няма да доведат до фрактура или изкривяване на гръбначния ѝ стълб. Лекари постоянно следят и това дали вътрешните органи на младото момиче успяват да се преместят така, че да не бъдат фатално притиснати от стесняващия се гръден кош.

 

В момента талията на Нерина е на по-малко от 2 см. разлика от световния рекорд за най-малка талия. Студентката смята, че за стопяването на тези 2 см. са ѝ необходими повече от 12 месеца. Това обаче далеч не е крайната ѝ цел. Тя се надява един ден талията ѝ да успее да достигне заветните 35,5 см.

 

Красива или гротескна е фигурата на Нерина, преценете сами:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
alex970
преди 11 години
0
4
!
Отговори
Ако някои е гледал видеото ще забележи,че е получила белези от корсетите :( За мен това е ужасно,тя няма ли родители които да и кажат че това е вредно?
mimijessi
преди 11 години
0
6
!
Отговори
Това е много грозно (поне за мен).
Azoria
преди 11 години
0
10
!
Отговори
Потрес.. :х
koshtramba
преди 11 години
0
14
!
Отговори
Грозно! А тая не прилича на 22, ами на 42.
besso
преди 11 години
1
12
!
Отговори
обиколката на ръката ми е 43см...WTF?!
Страница 1 от 1